Имате въпрос?
Изберете как да се свържете с нас.
FET1LandingPageHero1

КАКВО ТЕ ОЧАКВА?

“ФЕТ – ниво 1” е 12 – седмично онлайн обучение, чрез което ще преодолееш с лекота негативни емоции, ограничаващи вярвания и нежелани физически състояния. Обучението ще ти помогне да рестартираш живота си, да се изчистиш от емоционалните и физически блокажи и да активираш работата на мускулите в тялото ти, така че то да започне да работи в баланс.

Програма се състои от две части – “Физическа Трансформация” и “Емоционална Трансформация”, които се изпълняват паралелно.

Програмата съдържа 6 модула, като всеки от тях се изпълнява 2 седмици и след това се преминава към следващия. Всеки модул съдържа видеа с упражнения от системата Актив Ситинг и с утвърждения за емоционална трансформация. Видеата с Актив Ситинг упражнения се правят веднъж на ден, а утвържденията се правят сутрин и вечер.

БОНУС: Онлайн среща с всички участници всяка втора неделя от месеца в 18:30 часа!

FET1Landing1

"физическа трансформация"

В тази част работим върху физическата активност и гъвкавост и още:

ще научиш как правилно да изпълняваш техниките за активиране и отпускане на мускулите.

ще разбереш важността, смисъла и ползите на всяко едно упражнение от системата Active Sitting.

ще балансираш работата на мускулите и ще подобриш стойката си.

ще намалиш болките и схващанията.

ще подобриш движението на лимфата.

ще намалиш нивата на напрежение и стрес като премахнеш натрупани вегетативни реакции.

ще се научиш да дишаш правилно.

"емоционална трансформация"

Тази част е изцяло базирана на техники от Приложната кинезиология и енергийната психология в комбинация с дългогодишния ни опит.

ще работим върху конкретни задържани емоции – целта е да ги отработиш, за да не реагираш импулсивно и в негативен аспект в различни ситуации от живота ти.

ще правим утвърждение за баланс на четирите основни принципа на живота и ще работим върху конкретни чувства и емоции, като страх, гняв, яд, обида и много други.

в следствие на всичко това ще имаш живот с много повече спокойствие. Ще живееш без страх и ще имаш увереност да взимаш най-добрите решения за себе си.

всичко това ще ти даде сила и вяра в процеса на твоята промяна, за да се справиш със своите предизвикателства.

FET1Landing2

ЗАПОЧНИ СВОЯТА ТРАНСФОРМАЦИЯ ОЩЕ ДНЕС!

ОНЛАЙН ПРОГРАМА

ФИЗИЧЕСКА И ЕМОЦИОНАЛНА ТРАНСФОРМАЦИЯ
299ЛВ
108 ЛВ неограничен достъп
  •  
промо

какво прави тази програма толкова специална

облекчава болките

Всички физически и емоционални болки ще изчезнат още след първите няколко сесии. Единственото, от което се нуждаеш всеки ден са само 20 минути.

не се измаряш

Не мразиш ли чувството на умора и скованост след тежка тренировка? Това тук го няма. След всяка сесия с упражнения ще се чувстваш точно обратното. Зареден и енергичен.

спестява пари

Кажи стоп на скъпите процедури, които струват хиляди левове и често не водят до резултат. Тук само за 108 лева имаш програма, която ти помага да направиш своята физическа и емоционална трансформация.

спестява време

Не е нужно да ходиш до фитнес или спортна зала в това студено време и да правиш тренировки с часове. Само за 20 минути на ден, от комфорта на дома си имаш всичко това.

повече приятели

С новата си физическа и емоционална трансформация ще имаш повече увереност да комуникираш с повече хора. Представи си всички нови приятели, които ще създадеш.

Без усилия

Кой каза, че трябва да се измъчваш на тренировка, за да постигнеш желаните резултати? Точно обратното, нашите упражнения се правят в седнало състояние, с темпото, което ти е удобно.

по-голям комфорт

Не е нужно да се блъскаш с другите хора в спортната зала, за да тренираш. Всички упражнения могат да се правят от леглото в спалнята, от дивана в хола, от стола в кухнята.

време за семейството

Само 20 минути на ден за упражненията ще ти позволят да отделяш повече време на семейството и за нещата, които обичате да правите заедно.

Запознай се с Коко и Ива

Константин Ковачев се занимава активно с кинезитерапия от 2003-та година, а от 2015-та години задълбочава работата си в посока приложна кинезиология. Създател е на метода Active Sitting и първата цялостна програма за Физическа и Емоционална Трансформация базирана на приложна кинезиология в България!

Има над 16 години опит, над 1000 доволни клиента,  специалист е по Приложна Кинезиология и Енергийна Психология.

Заедно със съпругата си Ива стартират проекта Active Sitting, за да помогнат на повече хора да живеят по-пълноценен и хармоничен живот без болка!

3

Диплома за висше образование на Константин Ковачев. Специалност: Кинезитерапия

120778455 756289451596943 2387330966484248465 n

ОТЗИВИ ОТ НАШИ КЛИЕНТИ

и твоята трансформация те очаква!

ЗАПОЧНИ СВОЯТА ТРАНСФОРМАЦИЯ ОЩЕ ДНЕС!

ОНЛАЙН ПРОГРАМА

ФИЗИЧЕСКА И ЕМОЦИОНАЛНА ТРАНСФОРМАЦИЯ
299ЛВ
108 ЛВ неограничен достъп
  •  
промо
X

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.